Gastenboek

 • Musica streeft er naar, vooral voor de ouderen, gezellige ontspanning te brengen.
  Kunt u het doel wat de zanggroep nastreeft waarderen, schrijf dan eens iets in ons gastenboek.
  Of misschien heeft u een concert bijgewoond, laat ons en ook anderen dan a.u.b. uw mening hierover eens lezen.
  Steeds willen wij verbeteringen aanbrengen,
  daarom stellen wij uw bevindingen zeer op prijs.
  Mede daardoor kunnen wij waarschijnlijk
  nog meer doen om het plezier en de gezelligheid bij de concerten te verhogen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.229.142.175 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
11 berichten.
Gerard Miltenburg Gerard Miltenburg uit Amstelveen schreef op december 22, 2018 om 12:49 pm:
Op 18 december 2018 heeft Zanggroep Musica een prachtig optreden verzorgd tijdens het Eindejaarsfeest van de KBO Bovenkerk-Aalsmeer. De ongeveer 100 aanwezigen hebben genoten van een afwisselend programma. Naast schitterende operette liederen waren er ook Nederlandstalige meezingers. En er was ook acteertalent, dat vooral tot uiting kwam in het lied 'Ja. ja, der Wein ist gut' De koorleden waren in prachtige kostuums gestoken. Het optreden was van hoog gehalte. De aanwezigen waren zonder uitzondering enthousiast. Zonder wie ook te kort te willen doen: de stemmen van Annemarie en Henk sprongen er echt uit. Wat een juweeltjes! Toen Annemarie 'O mio babbino caro' zong zaten veel mensen met tranen in de ogen te luisteren. Alsof Maria Callas weer tot leven was gekomen. Wij kunnen iedereen een optreden van deze zanggroep van harte aanbevelen. U bent verzekerd van anderhalf uur topamusement.
Sjaak Sjaak schreef op april 21, 2018 om 12:52 pm:
Optreden Zanggroep Musica een succes in Alphen aan den Rijn
In Wijkcentrum Swaenswijk worden allerlei activiteiten georganiseerd voor senioren.
Woensdag 11 april stond de zanggroep Musica op het programma. Het streven om gezellige ontspanning voor ouderen te brengen is volledig geslaagd! De aanwezigen hebben genoten van het gevarieerde programma. Wat een mooie kleding men voelde zich geheel in Oostenrijkse sferen. Een enthousiaste zanggroep met een geweldige pianiste. De lol van het zingen straalt af van alle koorleden. De Hollandse meezingers gingen erin als koek. Een heel leuk gebaar was het uitreiken van de rozen. Daar praten nog aanwezigen over! Dit is zeker niet de laatste keer dat ze optreden in Wijkcentrum Centrum Swaenswijk. Musica bedankt dat jullie zoveel senioren een prachtige middag hebben bezorgd.
schreef op april 21, 2018 om 12:52 pm:
Jannie Huisman Jannie Huisman schreef op november 13, 2014 om 7:53 am:
Dinsdag 28 oktober heeft de zanggroep Musica bij ons in Rijnoever, dagbesteding voor ouderen met een beperking opgetreden. Onze mensen hebben hier erg van genoten. Wij willen jullie nogmaals bedanken en in bijzonder Wouda wat zij heeft dit voor ons geregeld.
Jannie Huisman Jannie Huisman schreef op november 13, 2014 om 7:53 am:
Dinsdag 28 oktober heeft de zanggroep Musica bij ons in Rijnoever, dagbesteding voor ouderen met een beperking opgetreden. Onze mensen hebben hier erg van genoten. Wij willen jullie nogmaals bedanken en in bijzonder Wouda wat zij heeft dit voor ons geregeld.
Gerda de Jonge Gerda de Jonge schreef op oktober 23, 2014 om 5:03 pm:
Dinsdagavond 21oktober heeft zanggroep Musica een optreden verzorgd in verzorgingshuis het Hoge Heem in Uithoorn. Het was een groot succes. De bewoners hebben ervan genoten en willen langs deze weg zanggroep Musica heel hartelijk bedanken voor een heerlijke avond in Oostenrijkse sferen!
Esther de Jong Esther de Jong schreef op maart 13, 2014 om 3:49 pm:
Zondagmiddag 2 maart:
Zangkoor Musica is bij ons verpleeghuis geweest en heeft hier een sfeervolle zondagmiddag weten te creeeren, door de mooie zang. De bewoners werden erbij betrokken en dit gaf het geheel een persoonlijk tintje. Bedankt voor het optreden!!
Anneke Nan Anneke Nan schreef op september 30, 2013 om 7:15 am:
Afgelopen woensdag 25 september trad Zanggroep Musica in ons zorgcentrum Aelsmeer op. Wat hebben de bewoners genoten van de liederen en de mooie aankleding! Vooral de mogelijkheid tot gezellig meezingen maakte het een hele gezellige goedlopende avond!

bedankt en tot de volgende keer,

Anneke Nan, Zorgcentrum Aelsmeer
Desiree Kooyman Desiree Kooyman schreef op juni 19, 2013 om 6:14 am:
Op dinsdag 28 mei heeft zanggroep Musica een optreden verzorgt in verzorgingshuis Nieuw Avondlicht. Het optreden was goed geregeld, voorzien van een programma van de avond en alle leden van de zanggroep waren gekleed naar het thema. De bewoners vonden het erg leuk om naar te kijken, maar vooral ook erg leuk om naar te luisteren. Bedankt voor de gezellige avond!
mr ku mr ku schreef op maart 7, 2013 om 4:28 pm:
Wij wensen jullie veel succes met de optredens.
zeker de ouderen, zeg 60+, zullen ervan genieten.
\"Met zang kom je verder\"
Maaike Maaike schreef op februari 13, 2013 om 9:47 pm:
Heerlijke avond! Het is echt een gezellige groep mensen. We zingen , lachen en natuurlijk : trink, trink, trink, !!
Tot volgende week. Maaike.